Palvelut Goodmanin apteekissa

Annosjakelu

Yksityisille henkilöille, kotisairaanhoitoon tai hoivayksiköille soveltuva annosjakelupalvelu parantaa lääkejakelun tehokkuutta ja turvallisuutta. Samalla se jättää enemmän aikaa varsinaiseen hoitotyöhön.

Annosjakelupalvelu soveltuu parhaiten potilaille, joilla on säännöllisessä käytössä useita lääkkeitä, joiden annostelussa ei tapahdu usein muutoksia.

Tarkistamme samalla mahdolliset lääkityksen päällekkäisyydet ja haitalliset yhteisvaikutukset. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

 

Kotiinkuljetus apteekin lähialueille

Meiltä voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen lääkkeillesi. Soita ja kysy tarkemmat tiedot toimitusehdoista, puh. (03) 682 4400.

 

Maksullinen verenpaineen mittaus

Voit tulla lähiapteekkiisi verenpaineen mittaukseen ilman ajanvarausta. Varaa aikaa vähintään 20 minuuttia, sillä ennen mittausta on hyvä istua rauhassa 10-15 minuuttia. Saat verenpainekortin, johon merkitsemme arvot.

 

eReseptit

Poimimme eReseptisi nopeasti esille Kela-korttisi tai lääkäriltä saamasi potilasohjeen avulla. eReseptisi ovat aina luotettavasti tallessa Reseptikeskuksessa, josta voit tarkastella ja tulostaa reseptitietosi internetin kautta osoitteesta http://www.kanta.fi/ kohdassa Omakanta.

 

Kelan korvaukset

Hyvitämme Kelan lääkekorvauksen Sinulle jo apteekissa. Korvauksen saat Kela-korttisi esittämällä.

Yhtä ostokertaa kohti voit saada korvauksen enintään kolmen kuukauden hoitoon tarvittavaan lääkemäärään. Seuraava erä voidaan korvata kun edellinen on käytetty lääkärin ohjeen mukaan lähes kokonaan.

Joidenkin sairauksien kohdalla Kela voi myöntää oikeuden erityiskorvaukseen lääkärinlausunnon perusteella. Tieto erityiskorvauksesta merkitään Kela-korttiin.

Korvausluokat:

Peruskorvaus 40 %, Alempi erityiskorvaus 65 % ja Ylempi erityiskorvaus 100 %, josta omavastuu 4,5 euroa http://www.kela.fi/laakkeet .

2016 vuonna tuli käyttöön 50 euron alkuomavastuu. Reseptilääkkeet maksetaan kokonaan alkuomavastuun täyttymiseen asti. Alkuomavastuu ei koske alle 18-vuotiaita. Apteekissa  on ajantasainen tieto alkuomavastuun määrästä