Avainasiakkuus on avain etuihin, joista on todellista hyötyä

Ostohyvitys heti kassalla

Kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Avainasiakkaana saat senhetkisen kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi.

 

Värikäs hyvän olon ja terveyden lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Avainapteekit-lehti on mukavaa luettavaa. Se sisältää ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa terveydestä, kauneudesta ja hyvinvoinnista.

 

Vaihtuvia tarjouksia

Avainapteekit-lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avaintarjoukset. Nämä tarjoukset saat mistä tahansa Avainapteekista ympäri Suomen.

 

Vuosikertymän seuranta eduksesi

Avainasiakkaana voit helposti seurata reseptilääkkeittesi omavastuuosuuden vuosikertymää. Myös monet apteekin lisäpalvelut ovat merkittävästi edullisempia Avainasiakkaille. Kysy tarkemmin henkilökunnalta.

Lääketurvallisuus ennen kaikkea

Kaikki ostotietosi tallentuvat oman Avainapteekkisi asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Asiantunteva henkilökuntamme pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä ottamaan huomioon myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeallergiat ja yliherkkyydet.

 

Liittyminen on helppoa

Voit liittyä apteekissa tai netissä lomakkeen kautta. Avainasiakkuutesi on voimassa apteekissa liityttäessä välittömästi ja netin kautta liittyessä seuraavalla asiointikerrallasi. Linkki liittymislomakkeeseen »

 

 

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen Kaurialan apteekin asiakasrekisterin tietosuojaseloste:  Lue tästä