Avainasiakkuus on avain etuihin, joista on todellista hyötyä

Ostohyvitys heti kassalla

Kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Avainasiakkaana saat senhetkisen kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi.

 

Värikäs hyvän olon ja terveyden lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Apoteekki-lehti on mukavaa luettavaa. Se sisältää ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa terveydestä, kauneudesta ja hyvinvoinnista.

 

Vaihtuvia tarjouksia

Apoteekki-lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset. Nämä tarjoukset saat Avainasiakaskortilla mistä tahansa Avainapteekista ympäri Suomen.

 

Vuosikertymän seuranta eduksesi

Avainasiakkaana voit helposti seurata reseptilääkkeittesi omavastuuosuuden vuosikertymää. Myös monet apteekin lisäpalvelut ovat merkittävästi edullisempia Avainasiakkaille. Kysy tarkemmin henkilökunnalta.

Lääketurvallisuus ennen kaikkea

Kaikki ostotietosi tallentuvat oman Avainapteekkisi asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Asiantunteva henkilökuntamme pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä ottamaan huomioon myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeallergiat ja yliherkkyydet.

 

Liittyminen on helppoa

Voit liittyä apteekissa, netissä lomakkeen kautta tai lataamalla Avainapteekit-sovelluksen älypuhelimeesi tai tabletille. Avainasiakkuutesi on voimassa apteekissa liityttäessä välittömästi ja netin kautta liittyessä seuraavalla asiointikerrallasi. Linkki liittymislomakkeeseen »

Avainapteekit-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta (iPad ja iPhone) ja Google play -sovelluskaupoista. Valitse listalta Kaurialan apteekki.

google-play

app_store

 

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen Kaurialan apteekin asiakasrekisterin tietosuojaseloste:  Lue tästä